Műsorújság
RTL Most

Kész Átverés Show - Cooky elől nincs menekvés!

Ebben a hónapban Kiss Ramóna, Palik László, Marenecz Fruzsina és Bagi Iván érezhették magukat kellemetlenül, míg fel nem bukkant a vicces kedvű francia.
Cooky ezúttal sem finomkodott, a legelvetemültebb átveréseket tartogatta a sztárok számára. Lássuk, mire számíthatnak a Kész Átverés Show nézői!

Kiss Ramónát, a Barátok közt szép színésznőjét barátnője, Dér Heni húzta csőbe. A történet igen bizarra sikerült, előljáróban legyen elég annyi, hogy Ramin és Henin kívül a főszereplők egy lelakott mellékhelység, egy wc pumpa és egy feldühödött takarítónő. Hogy mi sül ki ebből? Csütörtök este kiderül!

Palik László sem úszta meg az átverést, csak úgy, mint korábban, most is szenvedélyével, a Forma 1-el ugratták. Bár Bernie Ecclestone ezúttal nem szerepel az adásban, Laci kollégája és egyben főnöke, Frank Tamás gondoskodott a hitelességről, elaltatva Palik gyanakvását.

De nem csak a sportkommentátor duplázott a hónapban, Bagi Iván is másodjára kapja meg a magáét társától, Nacsa Olivértől. A két humorista ezalkalommal egy nudista parádéba csöppen, a tömeg pedig követeli, hogy ők is ruhátlanul lépjenek színpadra. Hogy sikerül-e meggyőzni a híresen visszafogott Bagi Ivánt, és rávenni a villantásra, azt megnézhetik a Kész Átverésben!

A betelefonálós játék új üdvöskéje, Marenec Fruzsina is átélt néhány kellemetlen pillanatot a galád Cooky jóvoltából. A fogorvostól alapvetően minden jóérzésű ember tart egy kicsit...de mi a helyzet, ha egy rutin beavatkozás rémálommá válik? Tartsanak velünk, és megtudják!

Legnézettebb videók