Műsorújság
RTL Most

Kész Átverés Show - Célpontban Kovács Kati, Karsai Zita, Budai Zsuzsi és Kiss Ádám!

Kovács Katit csalással gyanúsítják, Kiss Ádámot rabosítják, a Királynők egy családi csetepaté közepébe csöppennek, Karsai Zitának pedig egy viharos táncpróbán kell bizonyítani.
Kovács Kati és Ganxta Zoli együtt játszottak a Legyen Ön is Milliomosban. A szerkesztők utólag egy furcsaságra lettek figyelmesek, mégpedig arra, hogy a páros csalt. De vajon kettőjük közül ki az, aki beszervezte a nézőtéren ülő súgót?

Budai Zsuzsi és Serdült Orsi gőzerővel készül a Budapest-Bamako rallyra. A lányok ajándékokat is visznek az afrikai gyerekeknek. Az adományok gyűjtése közben azonban a Királynők egy nem várt, családi csetepaté közepében találják magukat.

Kiss Ádám nem éppen hízelgő viccei miatt szeret tisztes távolságot tartani a rendőröktől. A sors - és a szerkesztők - azonban néha nem épp a legkedvesebb forgatókönyvvel állnak elő. Ádám is belefut egy rendőrségi igazoltatásba, és kínos magyarázkodásra kényszerül...

Karsai Zita talán pályafutása egyik legnehezebb feladata előtt áll; a Széltoló Kft. tagjait kellene megtanítania táncolni, élükön a világmegváltó terveket dédelgető, és ennek megvalósulásában egy percig sem kételkedő ügyvezetővel, Ferenccel, aki vallásos áhitattal hisz cégében, és ezt elvárja munkatársaitól, sőt Zitától is. A táncoslány koreográfiáját nem találja elég ütősnek és “Széltolósnak”, ezért saját ötleteivel bombázza Zitát, és botlábú alkalmazottait. Hogy Zita miként bírja a megpróbáltatásokat, a Kész Átverésben kiderül!


Nézze meg a Kész Átverés előzetesét!

A Kész Átverés adásait ezentúl megtalálja az RTL Most oldalán!

Legnézettebb videók