KERESÉS search-close

Veres Robi az új átverő!

szerző:
2009.08.18. 13:28
Márciusban vadonatúj celebátverések tanúi lehetünk! A következő adásban Veres Robi izzasztja meg a sztárokat.
A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tűréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: ő lesz a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.
Robival az elmúlt fél évben fenekestül felfordult a világ. Bejutott a tehetségkutató döntőjébe, rendszeresen szerepel a Class FM Morning Show-jában, a múlt héten pedig leszerződött a Mikroszkóp Színpadhoz, ahol híradót fog rappelni az előadások előtt.

- Nagyon nagy kihívásnak tartom, hogy megbíztak a Kész átverés műsorvezetésével. Senkit sem szeretnék utánozni, ahogy eddig is, eztán is magamat adom és lököm, ami az eszembe jut. A televíziózás azért kevésbé kötetlen műfaj, mint a freestyle, ezért belevetem magam a gyakorlásba, mert műsorvezető még soha nem voltam. A műsor passzol a stílusomhoz, remélem a poénjaim itt is ütnek majd.
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való