KERESÉS search-close

Tánya és Suel története kedden a Keresem a családomban

szerző:
2016.12.08. 14:45

Tánya a Szovjetunióból Magyarországra jött férjhez, de a házasságából rémálom lett. Volt, hogy az élete is veszélyben forgott az asszonynak. Most új életet akar kezdeni, és ennek fontos része, hogy a régen elszakított gyökereit megkeresse.

Tánya és Suel története kedden a Keresem a családomban

A "Keresem a családom!" stábja Dunaújvárosból indult, hogy Moszkván és Tulán keresztül egészen a messzi Szibériáig utazzon. Három nővér szövevényes története, akik évtizedek óta nem tudnak egymásról.

Az apja sosem kereste, de a gimnazista fiúnak mégis nagyon hiányzik. Pici gyerek volt, amikor elszakadtak egymástól, és a fiúnak csak néhány fotója maradt az édesapjáról. Egymilliárd indiai között kutattunk Suel apja után, hogy mindketten szembenézzenek a valósággal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való