KERESÉS search-close

Lilu és csapata most épp Laoszban keresi az eltűnt családtagokat

szerző:
2015.10.14. 16:37
Hadas Kriszta, a műsor főszerkesztője osztotta meg a Facebook-on a legújabb stábfotókat a Keresem a családom forgatásáról! Liluval és Máté Krisztával, a műsor producerével éppen Ázsiában kutatnak a távolba szakadt rokonok után.
 

Stábfotók Laoszból, mert még mindig forgatunk. Keresem a családom RTL Klub.

Posted by Krisztina Hadas on Wednesday, October 14, 2015

A Keresem a családom! című műsor novemberben kerül az RTL Klub képernyőjére, de a szerkesztőség már hónapok óta lázas munkát folytat - hogy mennyi nehézséggel találkoznak a nyomozás közben, arról rendszeresen beszámolnak a műsor blogján.

A forgatások rengeteg utazással járnak, hiszen a világ különböző tpontjain élő családtagoknak segítenek egymásra találni, Lilu pedig mindeközben lelkesen posztolja képeit a különböző helyszínekről. Tessék, itt vannak az ő képei Laoszból, itt pedig oroszországi útjának fotói láthatóak!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való