KERESÉS search-close

Előkerültek a Keresem a családom! eltűnt munkatársai!

szerző:
2017.06.26. 14:49

A holland tévéseknek még múlt hét szombaton veszett nyomuk Kolumbiában. Akkor emberrablásra gyanakodott a világ. Most kiderült az igazság!

Elrabolták a holland "Keresem a családom!" stábját Kolumbiában, olvashattuk a hírekben. Annyi biztos volt, hogy a kint Spoorloos néven futó műsor két újságírója egy Hollandiában évekkel ezelőtt örökbefogadott kolumbiai gyermek édesanyját kereste, ezért voltak az országban. Derk Bolt műsorvezetőért és Eugenio Follender operatőért rengetegen aggódtak.

Utóbb kiderült, a két tévést a baloldali gerillák rabolták el, akiknek szerencsére az ijedtségen és pár karcoláson kívül nagyobb bajuk nem esett.

„Elég kemény volt, de a kísérőink egész kedvesek voltak. Amíg a családunk értünk aggódott, mi a gerillákkal üldögéltünk és kávéztunk.”  
 

Előkerültek a Keresem a családom! eltűnt munkatársai!

A riporterek még azt is hozzátették, hogy a Nemzeti Felszabadítási Hadsereg tagjai nem bántották, vagy fenyegették őket. Csupán el kellett olvasniuk a gerillák követeléseinek hosszú listáját.

Nézd vissza a magyar "Keresem a családom!" legszebb pillanatait! Kattints az oldalra!

forrás/képek: Index, Facebook
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való