KERESÉS search-close

A folytatásról...

Köszönjük a nagy érdeklődést, a sok bíztatást, az elismerő, kedves szavakat a műsorral kapcsolatban! Ebből a műsorból egyelőre ennyi készült, 14 történet, de dolgozunk a folytatáson!

„Ráérünk, itt nem kell sietni” - Kuba

Gyönyörű hely, de arra nem számítottak a stáb tagjai, hogy Kuba olyan nagyon kommunista ország, hogy például éppen hiánycikk a papír zsebkendő. Pedig a „Keresem a családom!” forgatásán bizony ebből elég sok szokott fogyni!

Több mint 30 órát utaztak, hogy találkozhassanak

A „Keresem a családom!” stábjának leghosszabb utazása a laoszi volt, ahol Gyarmati Péter találkozhatott Phout-tal, az édesapjával.

Ezúttal Laoszig utazott a Keresem a családom! stábja

Kedd esti történetünkben a nyomozás azért volt különlegesen nehéz, mert egy egzotikus országban, Laoszban kerestünk egy édesapát. Egy férfit, aki fiatalon itt tanult, és szerelem szövődött közte és egy 18 éves magyar lány között.

Soha nem volt ünnep számomra a Karácsony - egész mostanáig!

Ezt mondta Janovszki Márti, akinek történetét kedden mutattuk be. Ő az a "kicsit szomorú lány", aki az édesanyját kereste - ám sajnos ő már több mint 20 éve meghalt. De nem ezért mondta, hogy nem volt karácsonya sosem, más van a fájdalmas kijelentés mögött.

Az elhagyott lány újra családra talált

Örlősné Kovács Zsuzsanna azzal az érzéssel nőtt fel, hogy "nekem nem kellett volna megszületnem".

Egy kicsit szomorú lány keresi szüleit

A „Keresem a családom!” ma esti epizódjában két nő néz szembe a múltjával. Vajon megnyugvást hoz ez számukra, vagy ehelyett éppen újabb kérdéseket hoz felszínre?

A forgatás óta újabb családtagok kerültek elő

Egy asszony, Irénke az elmúlt 64 évre kereste a válaszokat attól az embertől, akit még soha nem látott.

Megbocsátott az őt elhagyó szüleinek Farkas Béla

A kedd esti filmünkben bemutatott Farkas Bélus a "Keresem a családom!" kamerái előtt találkozott vérszerinti szüleivel, akik annak idején, betegen a kórházban hagyták, lemondtak róla és azóta sem keresték.

Családját keresi a magyar kisfiú, akinek Michael Jackson volt az egyik pótapukája

Az, hogy az élet írja a legizgalmasabb forgatókönyveket, már számunkra, vagyis a "Keresem a családom!" stábja számára is egyértelmű. Jelentkezett a műsorunkba ugyanis az fiatalember, aki az életét Michael Jacksonnak, felnőtté válását örökbe fogadó szüleinek köszönheti, tőlünk pedig azt kérte: keressük meg a biológiai szüleit.

Egy fél világ választotta el őket egymástól – most mégis újra egy család lehetnek

Egy új világban, vagy mondhatnánk úgy is, hogy az Újvilágban szerencsét próbálni – sok magyar álmodott erről a 90-es években. Kollár Gábor és családja megpróbálta megvalósítani az álmát – ám egyikőjüknek keserű volt az ébredés.

József és Katalin története - a folytatás

Volt bennünk egy kis félelem, hogy mit fog szólni a kedd este bemutatott történetünk Katalinja ahhoz: valaki keresi a múltjából, valaki keresi őt Magyarországról. Nagyon határozottan közölte ugyanis, hogy a szüleire nem kíváncsi. Valami komoly baleset érhette, melynek nyomait, forradásait azóta a testén és lelkén viseli. Ráadásul épp akkor, pár hónaposan a kórházban hagyták magára. Az apja, akinek odaítélte őt a bíróság váláskor nem ment érte többé, lemondott róla.

Amikor egy férfi sír...

...akkor annak oka van. A férfikönny nagy kincs. Ritka, és csak olyankor hull, amikor már túlcsordulnak az érzelmek. Ez történt Horváth Józsefnél is, aki a kishúgát kereste és arra kért minket: segítsünk megtalálni őt.  

Közös karácsonyra készül megtalált lányával Jutka

2. évadunk 2. történetében rengeteg könny folyt - mély sebeket tépett fel magában Kallós Jutka, amikor arról beszélt, hogy miért hagyta el a kislányát, amikor az még csak 2 éves volt.  

​"Nem kell bocsánatot kérned, anyu!"

Gyönyörű mondat volt ez egy gyermek szájából, be kell valljuk, mi magunk is sírtunk, amikor ezt mondta Buti Enikő édesanyjának, Jutkának. Annyi érzelem, tipródás, fájdalom volt az anya-lánya találkozásban... Ugye?

Majdnem 100 forgatási nap - és ami mögötte van

A "Keresem a családom!" első két adása az aznapi (keddi) műsorok közül a legnézettebb volt! Az első epizód a múlt héten a 3. legnézettebb tévéműsor az összes tévécsatornán.

Hatalmas meglepetést okozott Lilunak Moszkva

Imádta a moszkvai forgatást a Keresem a családom! stábja, köztük Lilu is. De vajon a történet vagy a helyszín miatt? Mindjárt kiderül!

Ajándékot vittünk egy magyar szépségkirálynőnek

A Keresem a családom sorozat első évadának 1. adásában az 53 éve elszakított ikertestvérek mellett egy másik különleges történetet is megmutattunk – amiért ráadásul 9 ezer kilométert utaztunk.

Évtizedeken át űzi őket a vágy, hogy találkozzanak

Ültünk szemben Terézzel, a kedves, csupaszív asszonnyal és szinte a bőrünkön éreztük a vágyódását, hogy általunk, rajtunk keresztül eljuthasson a testvéréhez. Az ikertestvéréhez.

Tragikus sorsok és kalandos életek nyomában a világ körül

Komolyan tartottunk attól, hogy nem lesz elég jelentkezőnk, hogy az internet korában, a 3. évezred elején már mindenki megtalálta a rég eltűnt rokonát, ismerősét jóbarátunk, a Google segítségével. Hogy mi mekkorát tévedtünk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való