KERESÉS search-close

Pihenje ki magát az ünnepek alatt!

szerző:
2015.12.02. 11:50
Itt a december, az ünnepek, így műsorunk is az ünnepvárás jegyében készült. Ellátogattunk három ünnepi díszbe öltözött szállodába, a fővárosban és környékén, valamint a Mátrában, és megnéztük a hangulatos gyöngyösi karácsonyi vásárát.
Pihenje ki magát az ünnepek alatt!
Vannak az országban olyan szállodák, mint például a herceghalmi Abacus, ahol különös gonddal készülnek a karácsonyra. Az ünnepek előtt, alatt és után is lehet wellnessezni, pihenni, jókat enni-inni. Egy sunday brunch akár itt vagy máshol kellemes kikapcsolódás, és igazi gasztronómiai élvezet az egész család számára.A múlt századforduló környékén teljesen természetes közösségi terei voltak Budapest életének a nagy szállodák kávéházai, éttermei, sőt, nem egy amolyan értelmiségi klubként funkcionáltak, ahol politikusok, művészek, irodalmárok, újságírók találkoztak. Ezt a hagyományt kívánják feléleszteni itt is a Corinthia Hotelben, és egyébként városszerte más szállodákban is, azzal, hogy az éttermeket nyitottá, sőt kifejezetten csábítóvá és elérhetővé teszik a magyar, nem szállóvendégek részére is.A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való