KERESÉS search-close

Nosztalgiavonattal utaztunk vissza a múltba

szerző:
2015.11.12. 20:30
Felfedezünk egy Velencei-tavi wellness hotelt, majd visszarepülünk a múltba egy nosztalgiavonat segítségével. Tartsanak velünk!
Nosztalgiavonattal utaztunk vissza a múltba
Miközben hazánk egyik igen népszerű üdülőhelyéről van szó, Budapesttől mindössze félórányi autóútra, csak viszonylag későn, a 2000-es évek vége felé haraptak rá a befektetők a Velencei-tóra. Ekkor kezdtek az országos, sőt a nemzetközi turisztikai mezőnyben is versenyképes fejlesztésbe. Bár ma már az sem elképzelhetetlen, hogy teljesen kizárják a gyerekeket egy szállodából a pihenés érdekében, ilyet is láttunk, máshol nemrégiben, azért számunkra mégiscsak az a szimpatikusabb amikor a gyerekeket inkább lefoglalják és nem kizárják.

Régi idők hangulatát idézik meg a nosztalgiavonatok. Ezekkel nem csupán térben, de az időben is utazhatunk. Az utazás egy olyan stílusos, régi formáját élhetjük át velük, ami ma már nem nagyon létezik. És ami ezekkel a szerelvényekkel nem elvesztegetett idő, amit el kell csapni szunyókálással, olvasással vagy tanulással, hanem igazi élmény.

A nosztalgiavonaton elfelejtheti a táskából elővett deformálódott szendvicseket. Az étkezés útközben is lehet valódi kulináris élmény, pont úgy, ahogy régen, elegáns környezetben, szépen, nyugodtan, kedélyesen beszélgetve valódi étkezőkocsikban is elfogyaszthatjuk a reggelit, az ebédet, vagy a vacsorát.

Kalandozzon velünk Ön is szombaton 11 órakor az RTL Klubon!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való