KERESÉS search-close

Hamarosan itt a síszezon, irány Murau!

szerző:
2015.11.19. 22:42
Az előrelátók talán már rég le is foglalták a szállást valahol, a legtöbben Ausztriában. Hamarosan kezdődik a síszezon, amit a téli sportok kedvelői már alig várnak.
Hamarosan itt a síszezon, irány Murau!
Mi még az előző szezon vége felé, márciusban,  jártunk a magyar síelők kedvenc téli üdülőhelyén Murauban, illetve a Kreischbergen, pont azért , hgy még az 2014/15-ös szezonnyitó előtt azoknak is megmutathassuk mit kínál ez a remek sírégió, akik még nem ismerik. Szokták mondani viccesen, hogy Murau-Kreischberg a legnyugatibb magyar régió. És miközben poltiikailag természetesen nem, addig ami a valóságot illeti , ez egyáltalán nem is olyan butaság.

Murau egy igazán kedves kisváros az ausztriai Stájerországban, Ausztria zöld szívében, ahogy szokták mondani, ami lassan azért már remélhetőleg inkább fehér lesz.  A városka ami egyébként már 1298-ban megkapta a városi rangot a Mura két partján terül el. A folyó partján hagyományos stílusú, emeletes, faerkélyes házak állnak, amelyeket szerencsére sikerült megmenteni az enyészettől. Közvetlenül a parton mindenképp érdemes sétálni egyet, egyrészt a sebes sodrású alpesi folyó nemcsak kellemes látvány, de zúgása zene a fülnek.
A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való