Műsorújság
RTL Most

Hamarosan itt a síszezon, irány Murau!

Az előrelátók talán már rég le is foglalták a szállást valahol, a legtöbben Ausztriában. Hamarosan kezdődik a síszezon, amit a téli sportok kedvelői már alig várnak.
Mi még az előző szezon vége felé, márciusban,  jártunk a magyar síelők kedvenc téli üdülőhelyén Murauban, illetve a Kreischbergen, pont azért , hgy még az 2014/15-ös szezonnyitó előtt azoknak is megmutathassuk mit kínál ez a remek sírégió, akik még nem ismerik. Szokták mondani viccesen, hogy Murau-Kreischberg a legnyugatibb magyar régió. És miközben poltiikailag természetesen nem, addig ami a valóságot illeti , ez egyáltalán nem is olyan butaság.

Murau egy igazán kedves kisváros az ausztriai Stájerországban, Ausztria zöld szívében, ahogy szokták mondani, ami lassan azért már remélhetőleg inkább fehér lesz.  A városka ami egyébként már 1298-ban megkapta a városi rangot a Mura két partján terül el. A folyó partján hagyományos stílusú, emeletes, faerkélyes házak állnak, amelyeket szerencsére sikerült megmenteni az enyészettől. Közvetlenül a parton mindenképp érdemes sétálni egyet, egyrészt a sebes sodrású alpesi folyó nemcsak kellemes látvány, de zúgása zene a fülnek.
A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók