KERESÉS search-close

Hajdúszoboszló: a város, ahol egész évben strandszezon van

szerző:
2015.09.30. 18:19
Ezúttal az Európa-szerte híres kelet-magyarországi üdülőváros Hajdúszoboszló hotelkínálatából szemezgetünk. Megmutatjuk, hogy ilyenkor a nyári nyüzsgés és zsibongás lecsengése után is érdemes idejönni. Sőt, azoknak, akik a valódi nyugalmat keresik ilyenkor érdemes igazán.
Hajdúszoboszló: a város, ahol egész évben strandszezon van
Hajdúszoboszlón található Európa legnagyobb termálvizes fürdőkomplexuma. Miközben az igazi nagy pezsgés persze itt is nyáron van,  a meleg víznek köszönhetően sohasem áll meg az élet, itt mondhatni egész évben strandszezon van. Azok akik szeretnének egy kicsit foglalkozni egészségükkel és tudják, hogy a modern életformával járó stressz rendkívül káros, bármikor eljöhetnek ide egy kicsit kikapcsolódni. A termálvizes fürdőzés ugyanis az egyik legjobb módszer a stressz oldására.

Szoboszlói hotelmustránkat kezdjük a Hungarospa Thermál Hotelben, ami Európa legnagyobb fürdőkomplexumához tartozik, így közvetlen az átjárás a szálloda és a strand között. Korán érkeztünk, így még meg tudtunk reggelizni a bőséges kínálatból. A vendégeknek így anélkül, hogy kimozdulnának a hotelből lehetőségük van gyógykezelések igénybevételére helyben. Az ellenőrzött és minősített gyógyvízre alapozva több mint 40 féle kezelést kínálnak; köztük vízitorna, víz alatti vízsugármasszázs, gyógytorna, iszapkezelés, gyógymasszázs, szénsavkezelés, vagy elektroterápia.

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való