Műsorújság
RTL Most

A Balatont ősszel sem lehet megunni!

Bár már a szó klasszikus értelmében vett szezonnak vége, a mai adásban a Balatonra megyünk, megmutatjuk, hogy a már egy kicsit hűvösebbre fordult időben is van miért lemenni egy-egy hétvégére. Bemutatunk néhány új turisztikai fejlesztést. Tartsanak velünk! Kezdünk.
Balatonfüred egyértelműen az északi part ékköve. Csodaszép parti sétánya, a Tagore park hatalmas fái, a kikötő, reformkori villái, történelme és hagyományai ellenállhatatlanul bájossá teszik. Itt ebben a környezetben épült a régió egyik legújabb turisztikai létesítménye a Hotel Silverine Lake Resort Superior. A különböző wellness szolgáltatások ma már gyakorlatilag elengedhetetlenek a sikerhez a szállodapiacon, hiszen majd minden létesítmény rendelkezik ezekkel. A gőzkabin, a különböző szaunák ma már alapnak számítanak. Így marketinges nyelven szólva, a különleges termékjellemzőt ezeken felül kell megteremteni.

Következő állomásunk a badacsonyi Hotel Bon Vino Wine and Spa volt. 2011-ben nyílt ez a különleges hotel a Badacsony tövében, hazánk egyik legnevesebb borvidékének szívében. A tulajdonosok által megálmodott koncepció alapján ez a borhotel, az első ilyen hazánkban. A szálloda tereit, szolgáltatatásait, éttermi és italválasztékát, valamint programkínálatát  a bor iránti tisztelet hatja át.

És most irány a túlpart, a Balaton  fővárosa: Siófok.
 
Nézze meg itt a Kalandor adását! 

Legnézettebb videók