Műsorújság
RTL Most

Villamoson mutogatta a nemi szervét

A nadrágját letolta, majd nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette egy férfi egy budapesti villamoson még tavaly februárban. Az ügyészség most emelt vádat az ügyben.

A vádirat szerint a férfi 2017. február 22-én délután a VII. kerület, Wesselényi utca és Király utca közötti szakaszon közlekedő 4-6-os számú villamos vonalán haladó villamoson a nadrágját letolta, majd nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette. A vádlott cselekményét a több utas is észlelte, ők tartották vissza a férfit a rendőrség kiérkezéséig.

Ezt követően a férfi 2017. április 3-án ugyanilyen cselekményt követett el, ugyanazon a villamos szakaszon, mint pár héttel korábban. A vád szerint a vádlott ekkor is letolta a nadrágját, majd a nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette. A cselekményét ekkor a villamoson tartózkodó rendőrök észlelték, akik a vádlottat elfogták és előállították:

 

 

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben szeméremsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.

Legnézettebb videók