Műsorújság
RTL Most

Tömegtragédia: pánik és gyász Las Vegasban

Legalább 58 ember meghalt és több mint ötszázan megsebesültek abban a lövöldözésben, amely hétfőn hajnalban történt Las Vegasban. A lövöldözés és a pánik hangjai jól hallatszanak a közösségi médiumokba feltöltött felvételeken.

A brutális lövöldözés a Mandala Bay kaszinó mellett rendezett szabadtéri zenei fesztiválon történt. A 64 éves Stephen Paddock, egy toronyház 32. emeletéről tüzelt a lenti tömegre, 58 embert megölt, és több mint 500-at megsebesített. A szemtanúk pánikról számoltak be és arról, hogy az emberek rohanni kezdtek ijedtükben.

A történtekről többen posztoltak felvételeket a közösségi médiában. Az elsőn jól látszik, hogy a színpadon még javában zajlik a koncert, éppen a country zenész Jason Aldean játszik, mikor elkezdődnek a sorozatlövések. A zene először abba sem marad, majd néhány másodperc múlva egyszerűen félbeszakad, és elsötétülnek a színpadi fények. Sikolyok és kiáltások hallatszanak.

 

A másik felvételt egy sátorban készítették, itt is jól hallatszanak a sorozatlövések, az emberek futnak vagy a földre fekszenek a pánikhangulatban.

 

A gyanúsítottat, a 64 éves Stephen Paddockot lelőtték, a hatóságok szerint magányos elkövető volt.

Legnézettebb videók