Műsorújság
RTL Most

Sikert aratott a magyarok formaruhája

Színes-mintás ruhák, vagy egyszerű blézer, esetleg meztelen, olajozott felsőtest. A legkülönbözőbb öltözetekben vonultak fel a csapatok az olimpiai megnyitón. A magyar csapat ruhája nagy sikert aratott a kritikusok között, több külföldi portál a legjobb formaruhák közé válogatta. A híradó által megkérdezett stílusszakértő szerint például az amerikaiak nagyot hibáztak, a ruhájukon a színeket úgy rakták egymás mellé, mintha Oroszországot képviselnék.

Piros-fehér csíkos ruha a női sportolókon, és kék zakó - a nők ruhájához hasonlító díszítéssel - szürke nyakkendővel a férfiakon. Így vonult be a magyar olimpiai csapat a riói játékok megnyitóján. Öltözetüket sokan dicsérték, több külföldi lap pedig a legjobb formaruhák közé válogatta. Például a Foxsports szerint a magyaroké a negyedik legszebb összeállítás. Azt írják, a magyar nők elbűvölőek benne. A USAtoday szerint a tízedik legszebb a magyarok formaruhája. Az újságíró viccesen megjegyezte a cikkben, hogy szóljanak neki, ha leárazzák a magyar egyenruhát, mert ő szeretne egyet magának.

 


A külföldi portálok egyébként a színesebb, egyedibb ruhákat szerették leginkább: így például a barbadosi, a dominikai, az indonéz, a mongol és a dél-afrikai formaruha nyerte el több kritikus tetszését. Az abszolút győztes azonban a meztelen, olajozott felsőtesttel bevonuló tongai sportoló. A taekwandoosért máris világszerte rajonganak, a közösségi oldalakon már több tízezren követik.

Leadkép, fotó: mob.hu

 

 

Legnézettebb videók