Híradó

2018.03.20. 11:19 (kedd)

Kulka János is szavazásra buzdít

Kulka János is szavazásra buzdít

Kulka János színművész is csatlakozott az RTL Magyarország Persze hogy szavazok! elnevezésű kampányához.

Március 22-től újabb nevekkel bővül a RTL Magyarország társadalmi célú reklámjaiban megszólaló hírességek listája: mások mellett Kulka János is csatlakozott a Persze hogy szavazok! kampányhoz.

„Én biztosan elmegyek szavazni. Hogy miért? Csak. Sőt: csak azért is!” – fogalmazott a vele készült szpotban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

Kulka János mellett részvételre ösztönöz Ónodi Eszter, Fodor Zsóka, Ember Márk, Wunderlich József és Várkonyi András is: a velük és a többi ismert emberrel készített kisfilm megtekinthető a www.rtl.hu/valasztasok oldalon.

Mint ismeretes: Persze hogy szavazok! címmel a választáson való részvételre ösztönző kisfilmeket sugároz társadalmi célú reklámként az RTL Magyarország március 16-tól április 7-ig. A kampányban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és hívják fel a figyelmet a voksoláson való részvétel fontosságára.

Az RTL Magyarország olyan hírességeket kért fel társadalmi célú kampányához, mint Hegyi Barbara, Szinetár Dóra, Lengyel Tamás, Nagy Ervin színművészek, Pataki Ágnes producer, Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát, de mások mellett részvételre ösztönöz Fluor Tomi, a Muzsika TV-hez nemrégiben igazolt Csocsesz, vagy éppen Iliász, a Survivor győztese is.

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való