Műsorújság
RTL Most

Posztháború Karácsony és a Fidesz között

Több luxusautó áll most a zuglói önkormányzat parkolójában, mint az előző polgármester idején, ezt írta Karácsony Gergelynek a kerületi Fidesz, miután a polgármester egy képen elődjének luxusautóját állítja szembe a mostani kerékpártárolóval, jelezve, hogy ő biciklivel jár dolgozni. A fideszes fotón látható autók közül szerdán kettő is bent állt az udvarban, ezekkel jár az alpolgármester és a polgármesteri tanácsadó. A polgármester azt mondta, igazából nem is a luxusautóra, hanem a parkolóra akarta felhívni a figyelmet.
Karácsony Gergely azt mondta, nincs azzal semmi problémája, ha valaki autóval jár, ráadásul szerinte a fideszesek képén látható luxusautókat biztosan nem abból a fizetésből vették kollégái, amit az önkormányzatnál keresnek.

Szerdán a fideszesek képén látható autók közül kettőt találtunk a parkolóban, mindkettő 10 millió forintnál többe kerül újonnan. Az egyik a polgármester tanácsadójáé, a másik a szocialista alpolgármesteré. A kerület fideszes alpolgármestere szerint azért válaszoltak Karácsony Gergely bejegyzésére, hogy felhívják a figyelmet a valóságra.
 

A teljes RTL Híradót visszanézheti az RTL Moston!

 

Legnézettebb videók