Műsorújság
RTL Most

Lakásukig követte a betörőket Unikornis, a rendőrkutya

Unikornis szimata elől nincs menekvés. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kutyája egészen a lakásuk ajtajáig követte a betörők nyomait.

 

A két szomolyai férfit azzal gyanúsítják, hogy betörtek egy családi házba és onnan szerszámokat, élelmiszert és használati tárgyakat vittek el.

 

 

Unikornis elől azonban nem tudtak elbújni, a négylábú ugyanis 10 óra elteltével sem vesztette el a nyomukat, és egészen a lakásukig vezette a rendőröket.

 

 

 

További részletek a Híradóban!

Hasonló videók

  • Több tíz kilométeres dugó és órákig tartó araszolás. Erre panaszkodnak az Ausztriába ingázó magyarok. Azt mondják, reggel és délután is ez a helyzet másfél hónapja a soproni határátkelőnél. A közelben lévő kishatárt ugyanis útszélesítés miatt lezárták, ezért mindenki a nagyhatáron próbál átjutni. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztőnél azt közölték, az építkezést még idén befejezik.

  • Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság az élő kismacskákat elásó asszonyt. A soroksári nő szomszédja hívta a rendőröket, így a cicák megmenekültek. A három kismacskáról most az állatvédők gondoskodnak. Mindegyiknek új gazdája lesz. Az egyiket majd az a helyszínelő rendőr fogadja örökbe, aki itt volt, amikor kiásták az élve eltemetett cicákat.
    Az ATV felvételei.

  • Tengeri buborék - ez a neve annak az új környezetkímélő vízi közlekedési eszköznek, amelyet ezen a héten tesztelnek a francia fővárosban. A leginkább egy űrkapszulára hasonlító vízitaxi jövő tavasztól már működésbe is állhat a Szajnán. Párizs mellett egyébként több más európai nagyváros is érdeklődik a hajók iránt. Azt remélik, ezekkel csökkenthetik dugókat.

  • Jogerősen 99 millió forint kártérítés jár az államtól a szegregált gyöngyöspatai roma tanulóknak. Erről szerdán döntött a Debreceni Ítélőtábla. Az ítélet szerint 13 éven keresztül nem csak fizikailag, hanem az oktatás színvonalában is diszkriminálták a helyi általános iskolába érkező roma fiatalokat. Külön emeleten tartották őket, egyszerre több évfolyamot tanítottak együtt és volt olyan program, amin a romák nem vehettek részt. Az EMMI szerint ők nem érintettek a perben.

  • Megtarthatja az állami kitüntetését a bicskei gyerekotthon szexuális bűncselekmények miatt elítélt egykori igazgatója. A Köztársasági Elnöki Hivatal szerint, ha valakit kitüntettek, akkor a törvények értelmében utólag nem lehet elvenni tőle. A volt igazgató jogerősen nyolc év fegyházbüntetést kapott, mert éveken át molesztálta a rá bízott gyerekeket. A Jobbik törvénymódosítást nyújt be arról, hogy ha valaki méltatlanná válik egy állami kitüntetésre, akkor elvehessék tőle.

  • Nem köszöntheti virággal, és kampányszlogennel az édesanyákat az iskolák előtt a Fidesz által támogatott hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt. Grezsa István akciójáról a Híradó is beszámolt: a helyi választási bizottság a politikust eltiltotta az ilyen kampánytól, de bírságot nem szabott ki. Szekszárdi fideszes polgármestere is törvénysértő módon kampányolt, amikor osztálytermekben osztott uzsonnásdobozokat a gyerekeknek. A két politikus nem akart nyilatkozni.

  • Rákkeltő anyaggal szennyezett gyomorsavcsökkentő gyógyszert hívnak vissza a patikákból. A szennyezést a svájci gyógyszerügyi hatóság fedezte fel egy ellenőrzésen. A nitrózamin nevű anyagot, többek között laboratóriumi patkánykísérleteknél használják daganatnövesztésre. Több gyártó, összesen 19 féle terméke érintett Magyarországon.

Legnézettebb videók