Műsorújság
RTL Most

Hibázott a hős, de nem emelnek vádat ellene

Nem emelnek vádat az amerikai Seattle utcai hőse ellen. A 23 éves férfi jelmezben járja a várost, és így küzd a bűnözőkkel.
Seattle szuperman-je a bűn elleni küzd az utcákon. Biztonsági okból visel jelmezt, aminek láttán a bajkeverők lebénulnak a döbbenettől.

Sokan nem kedvelik, a hatóságok sem, pedig a hős állítja, nekik is segít. A Seattle-i rendőrség egyik tisztje azt nyilatkozta korábban, hogy ha egy maszkos alak fut az ember felé az utcán éjszaka, nem az jut eszébe, hogy egy jótevő az illető.

A Phoenix Jones polgári néven élő hős, a múlt szombaton megtámadott egy rendbontónak vélt társaságot egy klub előtt. A hérosz többekre borspermetet fújt, mire az egyik nő a cipőjével támadt rá, a hős pedig meghátrálni kényszerült.

A kiérkező járőrök aztán őt vették őrizetbe, és vitték bíróság elé. A 23 éves afro-amerikai férfi a meghallgatáson csak ügyvédje tanácsára volt hajlandó megmutatni arcát a bírónak. Rögvest vissza is vette a maszkot, miután ejtették a vádat.

Ám nagy meglepetésre kifelé megmutatta magát a sajtósoknak, és közölte: van még egy neve, Benjamin John Francis Fodornak hívják, ugyanolyan ember, mint bárki más, a különbség csupán annyi, hogy ő meg akarja fékezni a bűnözést.

Legnézettebb videók