Híradó

2011.08.22. 07:00 (hétfő)

Búvár akadt egy pecázó horgára

Búvár akadt egy pecázó horgára

A horgász épp egy nagyméretű halnak hitt zsákmányt akart feltekerni horgászbotjával, mikor rájött, hogy egy búvárt sikerült elejtenie.

Az izgatott horgásznak meg kellett küzdenie a fogásával, amint nehézkesen megpróbálta feltekerni a horgászzsinórt. De izgalma hirtelen sokká változott, mikor a parttól 15 méterre az élőlény elérte a felszínt és meglátta, hogy nem egy hal kapta be a horgot.

Hogy a szerencsétlenül járt búvárnak kijárt a rosszból, azt az is bizonyítja, hogy lábai között sikerült fennakadnia.

John elmondta: „A barátaim alig bírták abbahagyni a nevetést. Azt mondtam neki, bocsi, nem láttalak, erre ő csak annyit szólt, hogy elég sötét volt ott lent.”

Hozzátette: „A legviccesebb az volt, amikor a barátnője feljött a felszínre, segített a pórul járt férfinak kiszabadulni, és ezek után közömbösen adta vissza nekem a horgot, majd bocsánatot kért.”

A horgász szerint a történet komoly üzenetet is hordoz: „Nem láttam a búvárt, mert nem volt nála a jelzőbója, amit magánál kell tartania, ha lemerül a víz alá.”

„Amikor hazaértem és elmeséltem a feleségemnek a történteket, azt reagálta, örül, hogy nem vittem haza a búvárt, hiszen képtelen lett volna megenni az egészet.” – tette hozzá a pecázó férfi.

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való