Műsorújság
RTL Most

„Bolondos dallamok” Berlusconi módra?

Visszakaphatja sanzonénekesi állását az olasz miniszterelnök, ha visszavonul a politikából.
A Marina di Campo-i szórakozóhelyen a botrányhős kormányfő még a hatvanas-hetvenes években, jogászhallgató korában lépett fel, nem egyszer olyan popipari nagyágyúk előtt, mint Tony Renis, aki a Quando, quando, quando című sláger szerzőjeként vált ismertté.

„Berlusconi újrakezdheti nálunk” - mondta Adriane Avagliano, a híres Bar Kontiki vezetője.

Berlusconi nem csak a Kontikiben kamatoztatta zenei tehetségét: énekelt tengerjáró hajókon is, egy együttesben pedig nagybőgőn játszott.

Bár az elmúlt évtizedekben főként médiabirodalma építgetésére és a politikára koncentrált, a szexbotrányai miatt egyre népszerűtlenebbé váló Berlusconi zenei múltjáról sem feledkezett meg, és Mariano Apicelli gitárossal együttműködve több, szerelmes dalokat tartalmazó albumot is kiadott.

„Mondd, hogy nem így lesz vége, hogy nem így akarod eldobni különös szerelmünket. Mondd, hogy visszajössz hozzám, keserű szavak nélkül, hagyd, hogy megnyerjem a szíved” - énekli a kiskorú prostituálttal folytatott szexuális viszony miatt beperelt Berlusconi az egyik, 2003-ban megjelent felvételen.

Az üzletemberként is sikeres, jelenleg harmadik ciklusát töltő milliárdos kormányfő nemrégen jelentette be, hogy nem fog indulni a 2013-as parlamenti választásokon. Bár visszavonulása után pénzre valószínűleg nem lesz szüksége a Lovagnak is nevezett, 74 éves politikusnak, visszatérése a Kontiki bárba az életpályájának szép lezárást jelenthetné - jegyezte meg a Spiegel című német hetilap.

Forrás: MTI

Legnézettebb videók