Műsorújság
RTL Most

Ráfizethet a férfi a szex nélküli házasságra

Több mint 2 milliárd forint összegű kártérítést követel egy üzletembertől volt felesége, amiért a férfi nem tudott szeretkezni vele.
Az Egyesült Arab Emírségekben élő gazdag üzletembertől 45 millió dirham (2,2 milliárd forint) nagyságú kártérítést követel a meg nem nevezett nő, amiért férje nem teljesített megfelelően a hitvesi ágyban – jelentette a Gulf News című helyi lap. A Dubaiban ülésező bírósághoz benyújtott iratok szerint a nőnek érzelmi és mentális szenvedést okozott férje, akiről a házasságkötés után több hónappal tudta meg, hogy merevedési zavaroktól szenved.

A nő 2008-ban ment hozzá az üzletemberhez, aki házasságuk első négy hónapjában egyszer sem feküdt le vele. Amikor először közeledett hozzá, „embertelenül és helytelenül” bánt vele – közölte a nő. A volt feleség elmondása szerint emiatt „mentálisan és érzelmileg is szenvedett”, valamint elvesztette minden reményét, hogy anya lehessen – írta az emírségekbeli újság.

A bírósághoz benyújtott iratok szerint a házaspár 15 hónapnyi együttlét után vált el. A nő nem helyi állampolgár, de azt nem közölte a lap, hogy milyen nemzetiségű.

Forrás: AFP / gulfnews.com / Független Hírügynökség

A kép illusztráció!

Legnézettebb videók