Műsorújság
RTL Most

Felgyújtották a sztárok kedvenc vendéglőjét?

Teljesen elpusztult egy keddi tűvészben Vlagyimir Putyin orosz kormányfő egyik kedvenc étterme egy feltételezett gyújtogatásban.
A Podvorje nevű étteremben nagyjából helyi idő szerint hajnali öt órakor csaptak fel a lángok – közölte a vészhelyzetekkel foglalkozó orosz minisztérium. A faépület kevesebb, mint egy óra alatt teljesen leégett. A tűz pontos okát még nem állapították meg, de a rendőrség szándékosságot gyanít.

Az orosz sajtóban megjelent hírek szerint egy videófelvételen látni lehet, ahogy egy ember Molotov-koktélt dob be az épületbe az egyik ablakon keresztül.

A Szentpétervártól nagyjából 25 kilométerre lévő Pavlovszk városban található étterem volt Putyin egyik kedvenc vendéglője, még elnökségének első évfordulóját is ott ünnepelte.

A vendéglő honlapján található leírás szerint náluk evett több ismert politikus, művész és sportoló is. Mások mellett Michael Douglas amerikai színész, Sharon Stone amerikai színésznő, Jacques Chirac egykori francia elnök, John Major egykori brit kormányfő, Fülöp spanyol herceg, valamint Károly herceg, a brit trón várományosa is vendége volt az 1993-ban megnyitott étteremnek.

Forrás: AFP / podvorye.ru / Független Hírügynökség

Legnézettebb videók