Híradó

2011.04.15. 11:48 (péntek)

Elnáspángolta feleségét a lagziba menet

Elnáspángolta feleségét a lagziba menet

15 hónap múlva szabadulhat a férfi, aki súlyosan megverte feleségét, miközben saját lakodalmukra tartottak.

A vád szerint a macedóniai albán származású Adnan Rusanovski még tavaly májusban akarta megünnepelni a nem sokkal korábban Macedóniában megkötött házasságát, amikor a lakodalomba menet rátámadt a feleségére. Az autó sofőrje szerint a kocsiban zajlott verekedés „rosszabb volt, mint egy bokszmeccs”. A 30 éves férj ugyanis több tucat ütést mért 28 éves felesége arcára, vérző és zúzódásos sebeket okozva. A férfi ráadásul – a kocsiban velük utazó gyerekek szeme láttára – megpróbálta megfojtani az asszonyt, akinek végül sikerült elmenekülnie.

A bírósági tárgyaláson a férfi ügyvédje azzal védekezett, hogy Rusanovskinak bipoláris zavara van, és a házasság miatti életmódváltás okozott nála olyan stresszt, amely agresszívvá tette. A rokonok beszámolói szerint ugyanakkor az ifjú férj részegen ült be a kocsiba, miután azt mondta, hogy „józanul nem tudta volna végigcsinálni” az újabb esküvői ceremóniát.

A férfit végül a maximális 2,5 éves börtönbüntetésre ítélte a bíróság a „gyáva és agresszív” viselkedése miatt. Rusanovski legkorábban tizenöt hónap múlva szabadulhat. Felesége a hírek szerint már elvált tőle.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való