Műsorújság
RTL Most

Jacko „énekel” a londoni Fulham stadionnál

Michael Jackson szobrot avattak Londonban Gera Zoltán futballcsapata a Fulham stadionja előtt.
Jackson 1999-ben egy meccset is megnézett itt. A szobor azonban megosztotta a szurkolókat, sokan nem értik, hogy mi köze a klubnak a popsztárhoz. Fayed erre a szobor leleplezésekor szó szerint azt mondta, hogy aki nem értékeli az ajándékot, az „elmehet a pokolba”.

Hasonló videók

  • Mindent beismert és lemondott a tárgyalásról is a népligeti gyilkosság vádlottja. A férfi szüleit és gyerekkorát okolta azért, hogy agresszív és erőszakos emberré vált. 2016 októberében előbb meg akart erőszakolni egy 3 gyerekes anyát a Népligetben, akit aztán megölt. Több mint egy évvel később fogták el. Közben 4 másik nőt is megtámadott Budapesten. 

  • Beszorult a roncsba és súlyosan megsérült az ittas kamionsofőr egy általa okozott baleset után. A karambol szerdán a 8-as főúton történt. A férfi valószínűleg túl gyorsan hajtott és már hiába taposta a féket, belerohant az előtte megálló kamionba.

  • Túl van az életveszélyen, de még mindig intenzív osztályon ápolják azt a lányt, akit egy hete gázolt el egy tehervonat a zuglói állomáson – ezt a kórház közölte az RTL Híradó kérdésére. Közben a Közlekedő Tömeg Egyesület azt állítja, a megállóban keskenyebb a peron az előírtnál ott, ahol a baleset történt. A MÁV-ot erről hiába kérdeztük, annyit közöltek, hogy az állomás teljeskörű felújítása 3 év múlva kezdődhet.

  • 10 százalékkal drágultak a lakbérek az elmúlt egy évben - a KSH friss adatai szerint. Országos szinten már több mint havi 90 ezer forint az átlagos bérleti díj. Az árak észak-keleten is kilőttek, ahol eddig kevesebbet kértek az ingatlanokért. Az általunk megkérdezett elemző szerint a béremelések hatására emeltek a tulajdonosok. 

  • Az amerikai haditengerészet elismerte, hogy valódiak azok az UFO-felvételek, amelyeket 2017-ben szivárogtatott ki a New York Times. Pontosabban azt ismerték el, hogy fogalmuk sincs, mik lehetnek a videókon látható, szárnyak és hajtóművek nélkül hangsebességgel száguldozó repülő objektumok. A felvételeket amerikai vadászpilóták készítették tiltott katonai légtérben, és egyelőre nincs rájuk magyarázat - a haditengerészet szerint azonban ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy földönkívüli járművek lennének, hiszen akármik is lehetnek.

  • A világ legdrágább gyógyszerére gyűjtenek a másfél éves Zentének. A kisfiú egy ritka genetikai betegséggel, úgynevezett gerincvelő-izomsorvadással született. Ezzel a diagnózissal a gyerekek olykor még a két éves kort sem élik meg. Most azonban egy új génterápiának köszönhetően Zente teljesen meggyógyulhatna. A csak Amerikában elérhető kezelés a világ legdrágább gyógyszere, mintegy 700 millió forintba kerül. Zente szülei gyűjtést szerveztek kisfiuknak, ami 90 millió forintnál tart. A szülők nagyon bíznak abban, hogy januárig összejön a segítség, a gyógyszert ugyanis a gyerek két éves koráig be kell adni.

  • 5 süntestvér vészeli át a telet a Mályi Madármentő Állomáson. Az állatokat egy kutya találta egy kertben. Nem volt velük az anyjuk, így a Mályi Madármentő Állomásra kerültek. A sünik még annyira picik, hogy biztos nem élték volna túl a telet. Az öt kisállatot az állomáson felhízlalják, tavasszal pedig erősen, egészségesen engedik vissza a szabadba. Ráadásul a napokban az 5 süntestvér mellé - kalnados úton -  6 további tüskés apróság érkezett az állatmentőkhöz, így már 11 apró sünnek kell gondját viselniük.

Legnézettebb videók