Híradó

2011.02.28. 15:21 (hétfő)

A világ apraja-nagyja Vilmosék esküvőjén

A világ apraja-nagyja Vilmosék esküvőjén

A boltos, a hentes és a kocsmáros is megkapta a meghívót Kate Middleton falujában a hercegi pár esküvőjére.

Chan Shingadia, a falu indiai származású boltosa a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy felesége, Hash napok óta azt tervezi, hogy honnan szerezze be az ünnepi szárit, miután engedélyt kapott az udvartól arra, hogy tradicionális indiai öltözetben jelenjen meg a nagy napon. A pár azt is elárulta a lapnak, hogy bár Kate-et évek óta ismerik, a pár együtt csak három-négy alkalommal járt a boltjukban, ám akkor kiderült, hogy Vilmos herceg rajong a mentolos jégkrémért.

Meghívást kapott az esküvőre Middletonék postása, Ryan Naylor is, aki „barátságos, természetes, bájos lányként” gondol a falu híressé vált egykori lakójára. De jelen lesz a szertartáson Martin Fidler, a hentes is, és nem marad el az eseménytől John Haley, a kocsmáros sem. Utóbbi arról számolt be a lapnak, hogy az elmúlt évben vagy tízszer járt kocsmájában, az Old Boot Inn-ben a hercegi pár, ahol rendkívül visszafogottan és természetesen viselkedtek.

Forrás: Mail on Sunday / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való