Műsorújság
RTL Most

Újabb fiatalkorúval hozták hírbe Berlusconit

A milánói ügyészeknek bizonyítékuk van arra, hogy Silvio Berlusconi fizetett a szexért egy Iris Berardi nevű fiatalkorú prostituáltnak.
Az ügyészek szerdán benyújtották az olasz parlament illetékes bizottságának a Berlusconi bűnösségét bizonyító újabb dokumentumokat. Erre azért van szükség, mert a törvényhozás engedélye kell ahhoz, hogy átkutassák a kormányfő irodáit.

A vádlók szerint Iris Berardi "ismert prostituált", aki 1991 decemberében született, így kiskorú volt, amikor 2009 novemberében és decemberében a miniszterelnök két rezidenciáját is meglátogatta. Az olasz kormányfő a sajtóban csak "bunga-bunga" néven emlegetett partijait milánói illetve szardíniai villáiban tartotta.

Berlusconi szexbotrányának középpontjában eddig - a miniszterelnökön kívül - egy marokkói származású táncosnő volt. A politikus tagadja, hogy szexuális kapcsolata lett volna a Szívtipró Ruby néven ismert Karima el Marúg-gal. Ezt, a most 19 éves hölgy is megerősítette. Ruby szerint 7000 eurót (1,9 millió forintot) ajándékba kapott a férfitól.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

Legnézettebb videók