Műsorújság
RTL Most

Lopós tinivel hetyegett Berlusconi?

Egy 17 éves lány azt állítja, hogy több partin is volt Silvio Berlusconi villájában.
Újságírók még pénteken Brüsszelben rákérdeztek az igazságra a lány állításaival kapcsolatban az olasz miniszterelnöktől, mire Berlusconi azt mondta: „Egy játékos ember vagyok, tele élettel. Szeretem az életet és szeretem a nőket”.

Az olasz sajtó szerint a milliárdos miniszterelnök többször is olyan partikat rendezett Arcore-ban található villájában, amelyeken tinédzserek is részt vettek és állítólag 5 ezer eurót (1,3 millió forint) fizettek, hogy ott lehessenek.

A történetre azután derült fény, hogy a marokkói származású Rubyt állítólagos lopásért letartóztatták, és Berlusconi közbenjárt azért, hogy engedjék a lányt szabadon. Erre Berlusconi Brüsszelben azt mondta: "Nagy szívem van és szeretek segíteni azokon, akiknek erre szükségük van. Nem próbáltam befolyásolni senkit. Megkértem Nicole Minettit, hogy segítsen valakin, akin kell, hogy ne küldjék kommunába, vagy ne börtönözzék be."

A szóban forgó Minetti egyébként egy volt táncos és most fogorvos, akinek páciensei közé tartozik az olasz kormányfő is. Őt küldte Berlusconi Rubyért, és ő találkozott a lánnyal, amikor elengedték az őrizetből. Minetti olyannyira közeli ismerőse Berlusconinak, hogy tavaly tavasszal az olasz miniszterelnök pártjának egyik vidéki jelöltje is volt.

Berlusconi ügyvédjei egyébként kategorikusan tagadták, hogy a kormányfőnek szexuális kapcsolata lett volna a tinédzserrel.

Forrás: AFP / Független Hírügyönkség

Legnézettebb videók