RTL Híradó

2010.10.22. 18:59 (péntek)

Egy áldozata van a kompbalesetnek

Egy áldozata van a kompbalesetnek

Megtalálták annak a kapitánynak a holttestét, akinek kis kompja pénteken ütközött egy teherhajóval.

A német rendőrség közleményben tudatta, hogy a rendőrségi búvárok egy holttestet emeltek ki a vízből azon a helyen, ahol a hajók összeütköztek. Nem sokkal később bejelentették, hogy a halott a komp 56 éves kapitánya, akit a baleset után eltűntként kezeltek.

A német teherhajó nagyjából reggel hét órakor ütközött össze a kis komppal Utrecht városától délnyugatra, az Amszterdamot a Rajnával összekötő csatornán. A komp, amellyel embereket és kerékpárokat szállítottak a csatorna két oldal között, az ütközés után felborult.

Az esetről szóló első hírek még arról szóltak, hogy többen is a vízbe estek a kompról. A hatóságok később már azt közölték, hogy csak a komp kapitánya tűnt el.

A forgalmas csatornán az ütközés miatt leállították a hajózást, amíg a búvárok, egy hőkamerás helikopter segítségével átkutatják a vizet az eltűnt kapitány után. A német teherhajó kapitányát a rendőrség kikérdezte, és a közlésük szerint nem volt ittas. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta az ütközés.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való