Műsorújság
RTL Most

Testőrével incselkedett Britney Spears?

Több alkalommal is „kéretlen szexuális ajánlatokat tett” és meztelenkedett előtte.
Az énekesnőnek február óta dolgozott Fernando Flores állítása szerint Spears „szándékosan érzelmi szenvedést okozott”, amikor majdnem, vagy teljesen meztelenül jelent meg előtte. A vád szerint az énekesnő egy alkalommal lenge öltözékében direkt úgy hajolt le a testőr előtt egy szándékosan a földre dobott öngyújtóért, hogy a férfi mindent lásson. A vád szerint ez „sokkolta, és undorral töltötte el” a testőrt. Máskor pedig, bár semmire sem volt szüksége, a hálószobájába hívatta, miközben teljesen meztelen volt, valamint többször is „szexuális aktusokat végzett” Flores előtt.

Ezen felül, a testőr állításai szerint Spears rosszul bánik gyerekeivel. A vád szerint egy alkalommal a Florestől kölcsönkért övvel verte meg egyik gyerekét, máskor pedig rákkal etette meg őket, annak ellenére, hogy tudja, allergiásak rá. A vád szerint az énekesnő megakadályozta, hogy orvost hívjanak az öklendező gyerekekhez.

A testőr a popsztár mellett munkáltatóját, egy biztonsági céget is perli, mert panaszait Spears állítólagos szexuális zaklatásairól nem vették figyelembe, illetve kigúnyolták azok miatt. Spears szóvivője nem reagált a Grammy-díjas énekesnő ellen felhozott vádakra, és a férfit alkalmazó cég sem válaszolt a megkeresésekre.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség

Legnézettebb videók