Műsorújság
RTL Most

Csúnyán beszóltak Berlusconinak

Politikustársa azt mondta az őt bíráló olasz kormányfőre, hogy „ellentétben Berlusconival, neki nincs szüksége plasztikai műtétre.”
Mercedes Bresso az után nyilatkozott a La Repubblica című olasz lapnak, hogy az olasz kormányfő csípős megjegyzést tett rá. „Mindig olyan rosszkedvűnek látszik, nyilván azért, mert amikor reggel a tükörbe néz, rájön, hogy muszáj sminkelnie magát, és emiatt az egész napja el van rontva” - mondta a 73 éves Berlusconi egy héttel ezelőtt egy torinói rendezvényen.

„Ami a sminket illeti, nem szoktam sokat használni, sokkal kevesebbet mindenesetre, mint Berlusconi” - mondta az olasz lapnak a balközép Demokrata Párt politikusa, aki az északi Piedmont tartomány kormányzói posztjának baloldali jelöltje.

Berlusconiról tudott, hogy hajbeültetést és a szemei körül ránceltávolítást végeztetett korábban, más plasztikai beavatkozások mellett. Ráadásul az olasz ellenzéki sajtó már többször megírta, hogy vastagon sminkeli magát, hogy napbarnítottnak nézzen ki az arcbőre.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

Hasonló videók

  • Elhunyt Gallai Péter, a Piramis és a Bikini együttes zenésze. A billentyűs, zeneszerző halálát a Piramis együttes Facebook oldalán közölte. Gallai Péter a '70-es '80-as években írta a Piramis zenekar több meghatározó slágerét. 65 éves volt.

  • A világgazdaság elleni iráni támadásnak nevezte a szaúdi olajfinomítóval szembeni dróntámadásokat az Egyesült Államok energetikai minisztere. Irán szerint viszont alaptalanok az ellenük felhozott amerikai vádak. Az akciót egyébként az irániak által támogatott jemeni húszi lázadók vállalták magukra, ám egyre több jel utal arra, hogy nem ők állnak a légicsapás mögött.

  • Évtizedek óta nem látott mértékben drágult hétfőn a nyersolaj a Szaúd-arábiai olajterminálokat ért hétvégi támadássorozat után. A GKI Gazdaságkutató szerint ha a létesítményekben nagyobb károk keletkeztek és hosszabb ideig tart majd a helyreállításuk, akkor Magyarországon is nagyobb mértékben drágulhatnak az üzemanyagok. A benzinért és a gázolajért szerdától ugyanannyit kell fizetni, mint most.

  • Hivatalosan ugyan csak egy Fidesz által támogatott polgármester-jelölt indul Szegeden az önkormányzati választáson, de Botka Lászlónak négy kihívója is van. Van, aki iparfejlesztést ígér, más munkahelyeket, és többen a kormánnyal való jobb együttműködést hangsúlyozzák. A jelenlegi szocialista polgármester viszont folytatni szeretné a munkát. Az RTL Híradó sorozatot indít: azokat a településeket és fővárosi kerületeket mutatjuk be, ahol a legizgalmasabb lehet a választás.

  • Megafonnal ábrázolja és komolytalannak állítja be Tarlós István kihívóit a Fidelitas a plakátjain. A kampányban viszont épp a főpolgármester érkezett ilyen eszközzel egy sajtótájékoztatóra múlt pénteken. A Fidesz ifjúsági szervezete azt írta, hogy az eset után sem változtatnak a plakátokon, mert pénteken Tordai Bence volt az, aki "provokált, zavart keltett és indulatokat szított."

  • Magyarországot megvédeni ment Brüsszelbe - ezt mondta Varga Judit igazságügyi miniszter az unió általános ügyek tanácsának ülése előtt. A testület a magyar jogállamiság helyzetéről tárgyalt, miután az Európai Parlament már csaknem egy éve elfogadta az úgynevezett Sargentini-jelentést, amely kimondta: az országban sérül a demokrácia. A DK szerint az ülésen a magyar emberek szabadságáról tárgyalnak. Az egyeztetés adásunk alatt ért véget, az eredményről később tájékoztatják a nyilvánosságot.

  • Elvégezték az ezredik májátültetést Magyarországon. A Semmelweis Egyetem Transzplantációs klinikáján végzett műtéttel egy 62 éves nő életét mentették meg. A klinika igazgatója azt mondta, a 25 év alatt, mióta májátültetést végeznek, a csaknem nyolc órás operáció ideje 2-3- órára csökkent és javultak a túlélési mutatók is.

Legnézettebb videók