Műsorújság
RTL Most

Szökésben a pókeresek kifosztói

A berlini szállodában történt rablótámadásban többen megsérültek. A rablók csaknem 1 millió eurót zsákmányoltak.
A tévéközvetítésben éppen egy asztalt mutattak. Miután a leosztás végén feljött a river, azaz az utolsó lap, hirtelen zajt, kiabálást lehetett hallani. Mindenki odafordult. Aztán többen sikoltozni kezdtek, és kitört a káosz.

Pár másodperc múlva megszakadt a közvetítés.

Az előtérben ekkor már heves küzdelem zajlott a biztonsági őrök és a rablók között. Ezt is megörökítette egy kamera. A támadóknál többféle fegyver volt, például bozótvágó kések, lőfegyverek és gránátok, de lövés nem dördült.

Az egyik őrnek sikerült lefognia az egyik, piros kabátos rablót, de csak egy rövid időre. Amikor a társai visszajöttek, kiszabadította magát.

A négy maszkos bandita meg tudta szerezni a pókerverseny főnyereményét, az egy millió eurót, azaz a mintegy 275 millió forintot, majd elmenekültek. Egy közeli bevásárlóközpontnál rájuk váró bűntársuk autójába pattantak, és eltűntek. A német rendőrség azóta is keresi őket.

A támadásban több biztonsági őr megsérült, ahogy néhány játékos is, akik a tülekedésben átgázoltak egymáson. A European Poker Tour berlini versenyén állítólag részt vett Boris Becker egykori teniszbajnok, de azt nem tudni, hogy rablótámadás idején az épületben volt-e még.

Legnézettebb videók