Műsorújság
RTL Most

Baconös szendviccsel ünnepelték a milliókat

56,6 millió angol fontot (csaknem 18 milliárd forint) nyert egy brit pár az EuroMillions lottón.
A 43 éves Nigel Page, egy hétfői sajtótájékoztatón azt mondta, hogy szombat reggel megszokásból nézte meg internetes lottó-számláját. Amikor meglátta, hogy 56,6 milliót nyert, meg sem bírt szólalni, remegni kezdett. Élettársát, a 41 éves Justine Laycockot azonnal felébresztette. Az asszony először megijedt, hogy valami baj van, mert párja szombatonként sosem kelti fel. A férfi azt mondta: „gyere ki, mutatnom kell valamit”. Hatalmas volt az öröm, amikor kiderült: milliomosok lettek.

A párnak közös gyereke nincs, a férfi előző kapcsolatából egy fiút, az asszony egy fiút és egy lányt nevel. Nigelnek takarító vállalkozása van, Justine pedig egy ingatlanos cégnél dolgozik. Az asszony azt mondta: szeretne egy nagy házat, ahol a hátsó ajtóból dobálhatja a labdát a kutyáknak. Társa azt mondta, hogy végre vesz magának egy saját autót. Az elmúlt 10 évben csak munkafurgonja volt. Így most valami flancos autót szeretne, egy BMW X5-öt vagy egy Range Rovert.

Három hónap alatt egyébként ez a negyedik olyan eset, hogy britek nyernek 25 millió fontnál is nagyobb összeget az EuroMillions húzásán.

Forrás: The Sun/AFP 2010/Független Hírügynökség

Hasonló videók

  • Hongkongban újra összecsaptak a Kína-párti és a kormányellenes tüntetők. Először egy bevásárlóközpontban tört ki verekedés a két tábor között, majd a rendőrök közbeléptek. Később azonban az utcákon is folytatódtak a zavargások. Több embert letartóztatottak.

  • 230 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Kúria Érd fideszes polgármesterét, szerintük ugyanis az uniós választás előtt T. Mészáros András jogszerűtlenül buzdította levélben az első szavazókat: voksoljanak a Fideszre. A rendőrség szerint azonban bűncsselekmény nem történt, ezért két hete megszüntették a nyomozást - írta meg a 24.hu. A helyi ellenzék közös polgármesterjelöltje, Csőzik László az ügyészséghez fordult, szerintük a rendőrség nem nyomozott elég alaposan.

  • Nem esne el Budapest 1000 milliárd forint fejlesztési támogatástól, de az nem mindegy, hogy ki dönthet annak felhasználásáról, erről Tarlós István főpolgármester beszélt. Karácsony Gergely ellenzéki jelölt szerint Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter megzsarolta a budapestieket azzal a korábbi nyilatkozatával, amely szerint a Budapest fejlesztésére vonatkozó megállapodás addig érvényes, amíg Tarlós István a főpolgármester.

  • Az ellenzéki polgármesterjelölt és a helyi Fidesz is feljelentést tesz Egerben azért, mert mindannyian azt feltételezik riválisukról, hogy visszaéltek az ajánlóíveiket aláírók személyes adataival. Az ügy abból indult ki, hogy az ellenzéki pártok által támogatott Mirkóczki Ádám szerint a kormánypárti polgármester, Habis László íveiről egy eddig nem politizáló független jelölt íveire másoltak személyes adatokat. Az érintettek szerint ilyen nem történt.

  • Nyomozást indított a rendőrség a közvéleménykutatásnak álcázott lejárató telefonhívások miatt Pécsen. Ezt az Index írta meg. A kérdezőbiztosként bemutatkozó ismeretlenek az ellenzéki polgármesterjelöltet, Péterffy Attilát egyebek mellett családon belüli erőszakkal hozták összefüggésbe. A rendőrök rágalmazás gyanújával nyomoznak.

  • A magyar irodalom egyik legismertebb alakjáról a világ minden részén megemlékeztek a nagy lapok. Az író hosszan tartó betegség után, 86 évesen halt meg. Konrád Györgyöt a főváros saját halottjának tekinti.

  • Könnygázzal fújt le egy tanítónő egy hat és egy hét éves gyereket az osztályteremben Tasnádszántón. A magyar határhoz közeli településen dolgozó pedagógus ezt azzal magyarázta, hogy a gyerekek megtámadták. A tanárt kirúgták, és őrizetbe is vette a rendőrség. Akár hét év börtönbüntetést is kaphat.

  • Tűz egy brazil kórházban, 11-en meghaltak. Egy riói klinikán csaptak fel a lángok valószínűleg elektromos rövidzárlat miatt. Az épület gyorsan megtelt füsttel és többen már nem tudtak kimenekülni. A betegeket más kórházakban helyezték el.

  • Súlyos személyiségzavaros betegeken és skizofréneken is segít egy 3 éves spániel. Zsebi akár azt is képes elérni, hogy szorongó páciensek is megnyíljanak a pszichiáter előtt. Gazdájával bemutatót tartottak a Semmelweis Egyetem Egészség Napján. Ahol szó volt arról is, milyen pszichés segítségre szorulnak a külföldre költözők.

Legnézettebb videók