Műsorújság
RTL Most

Online játékok lehetetlenítik el a pornóipart

A szakértők szerint a haldokló pornóiparnak és az internetes játékoknak azonos a célközönségük.
A pénzelszívó vetélytársa a számítógépes játék, mint például a World of Warcraft (röviden WoW). A Daily Beast nevű online hír - és véleményoldal szerint az ilyen játékok az okai annak, hogy a profit-orientált pornóipar már haldoklik, mivel szakértők szerint mindkettő a szórakozás két változata a két terület azonos célközönségének.

Az egyik bennfentes, akit Aiden-nek neveznek, azt mondta, hogy a videójátékok igazi versenytársai a pornónak, amelyen a rajongók csak élvezkednek, a játékokkal viszont tartalmasabb tevékenységet is folytathatnak. Aiden menedzseli felesége Belladonna pornó oldalát, és maga is rengeteg időt tölt a játékokkal, ezért - mint mondja- meg tudja érteni a tendenciát.

A pornóipar legendájának tartott Ron Jeremy egyszerűen fejezte ki magát. „Gyűlölöm az internetet” - mondta az 56 éves, egykori csődör, akinek a beceneve: „sündisznó”, és akit a humorérzéke miatt a pornóipar bohócának is neveztek. Az egykor kétezer pornófilmet készítő Jeremy kifakadásának világos oka van, amire ő maga is rávilágít: „Manapság ingyen tudják letölteni és megosztani egymással a filmeket, a pornót is az emberek, akkor pedig miért vennék meg ?”

Forrás: www.tomshardware.com / Független Hírügynökség

Legnézettebb videók