Műsorújság
RTL Most

Berlusconi visszatért!

Hétfőn visszatért római rezidenciájára, hogy ismét munkába álljon. Az olasz kormányfő négy hétig lábadozott, miután megtámadták.
Silvio Berlusconi mosolyogva érkezett meg a Róma központjában lévő rezidenciájára, közölve az ott összesereglett újságírókkal, hogy "jól vagyok". Az AFP francia hírügynökség beszámolója szerint vastag púderréteg takarta arcát, amelyen át mégis lehetet látni egy kisebb sebhelyet a szájánál.

Az olasz kormányfő, elmondása szerint azonnal megkezdi a munkát, egy munkaebéddel, a jogi- és adóreformokkal foglalkozva. Berlusconi várhatóan megbeszélést fog tartani Georgio Napolinato olasz államfővel is.

A 73 éves Silvio Berlusconit december 13-án, Milánóban arcon dobta egy zavart elmeállapotú férfi a milánói dóm miniatűr, fémből készült változatával, és ennek következtében a kormányfő orrcsontja több helyen megrepedt, két foga pedig kitörött. A kormányfő négy éjszakát töltött a támadás után egy milánói kórházban, majd az orvosok felszólították, hogy felépülése érdekében hetekig kerülje a nyilvánosságot. A támadás óta eltelt időt Milánó közelében lévő házában töltötte, a múlt héten pedig a francia Riviérán látták Berlusconit.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

Legnézettebb videók