Műsorújság
RTL Most

Mostohája szúrkálta tele tűvel a kétévest

A brazil rendőrség letartóztatta a férfit, aki a gyanú szerint 50 tűt szúrt mostohafiába.
A gyerek mostohaapja bevallotta, hogy ő szúrta tele a gyereket a tűkkel - közölte az ügyben indított nyomozást vezető rendőrtiszt az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozva. A férfi szeretőjének biztatására hajtotta végre a fekete mágia szertartást, hogy így álljon bosszút feleségén - közölte Helder Fernandes Santana.

A tűkkel teleszurkált gyereket vasárnap vitték a Brazília észak-keleti részén lévő Barreiras egyik kórházának intenzív osztályára, miután többször hányt és gyomorfájdalmakra panaszkodott. A röntgen 50 varrótűt mutatott ki a testében, az egyik például kilyukasztotta a tüdejét is. Az orvosok képtelenségnek tartották, hogy a gyerek nyelte le a tűket, ezért értesítették a rendőrséget.

A kórház szóvivője az AFP-nek nyilatkozva elmondta, hogy a fiú eszméleténél van, de állapota súlyos. Kelly Bessy elmondta, hogy az orvosok még nem döntettek arról, hogy eltávolítsák-e a fontos szervek közelében lévő tűket. "A műtét lehet, hogy nagyobb kockázatot jelent, mint bent hagyni a tűket" - fogalmazott.

AFP/ Független Hírügynökség

Legnézettebb videók