Műsorújság
RTL Most

Berlusconi: sosem fizettem a szexért!

Az olasz kormányfő erről furcsamód egy külpolitikai találkozón beszélt.
A Szardínia szigetén rendezett olasz-spanyol csúcson a spanyol El Pais című lap újságírója azt firtatta, hogy nem tervezi-e Berlusconi a lemondását, miután sorozatosan örömlányokkal hozzák hírbe.

„Semmiféle prostitúcióról nincs szó. Ez merő rágalom. Arról van szó, hogy Berlusconi elnök úrnak a pártja vezetőjeként sokféle megjelenési kötelezettsége van” - mondta saját magáról az olasz kormányfő, hozzátéve, hogy a nők, akikkel hírbe hozták, kivétel nélkül kísérők, társalkodónők és barátainak barátai voltak.

Ezalatt az olaszokat megosztja a kormányfő körüli hajcihő.

„Állandóan csak szekálják és mocskolják Berlusconit, hagyni kéne már, hogy kormányozza az országunkat”- vélte egy római nő.

„Illetlenség, amit csinál, nem akarok erkölcsről prédikálni, de nem kellene, hogy az országunk vezetője nevetségessé tegye magát” - mondta egy másik, férfi járókelő.

„Megerősítem, hogy egész eddigi életemben egyetlen egyszer sem fizettem még a szexért. És tudják miért? Mert aki hódítani szeret, annak elegendő örömet és kielégülést jelent maga a hódítás. Hiszen ha fizetnék - kérdem én - miféle örömet nyújtana az egész? - mondta a 72 éves Berlusconi, aki egyébként önmagát Olaszország valaha volt legjobb miniszterelnökének nevezte. Tárgyalópartnere, a spanyol kormányfő minderre diplomatikusan csak annyit mondott, hogy nagyon élvezte a sajtótájékoztatót.

Legnézettebb videók