Műsorújság
RTL Most

Gyerekeit követeli Jacko exfelesége

Deborah Rowe azt állítja, ő a vérszerinti anyja a popsztár két idősebb gyerekének, sajtóhírek szerint viszont csak béranya volt.
Deborah Rowe, aki a popsztár egy héttel ezelőtti halála óta nem szólalt meg, úgy fogalmazott, hogy harcolni fog Jacko két idősebb gyerekéért, akiknek ő a biológiai anyjuk. A nő szombaton még csak annyit üzent a Jackson családnak ügyvédjén keresztül, hogy Michael halála megrendítette és együtt érez a családdal. Deborah Rowe 1996-ban ment hozzá Michael Jacksonhoz, három évvel később azonban elváltak. Ekkor lemondott szülői jogairól, 2003-ban azonban megpróbált gyerekei közelébe jutni. Ő és Jacko 2006-ban egyezséget kötöttek, de ennek részletei egyelőre nem ismertek. Elemzők szerint azonban most jó eséllyel kérheti két gyerekének felügyeleti jogát, hiszen ő az egyetlen élő vérszerinti szülő.

Két nappal ezelőtt azonban a celebekre specializálódó TMZ.com nevű amerikai internetes hírportál azt írta, hogy Michael Jackson nem a vér szerinti apja három gyerekének és a popsztár volt felesége, Debbie Rowe sem a gyerekek biológiai anyja. A TMZ.com szerint a három gyerek lombikbébiként született. De nem Jackson spermáit, sem pedig Debbie Rowe petesejtjeit nem használták. Az írás szerint Debbie Rowe csak „jó pénzért” kihordta Michael Jr.-t és Paris-t.

Az NBC Los Angelesi ágazatának (NBCLA) honlapja szerint Deborah Rowe kijelentette: kész DNS-tesztnek is alávetni magát, hogy bebizonyítsa, ő a két idősebb gyereke anyja. Azt is mondta, hogy bármilyen vizsgálatnak, akár pszichológiainak is áll elébe. Az NBCLA szerint Rowe el akarja érni, hogy Jacko apját, Joe Jacksont bíróságilag tartsák távol a gyerekektől.

Hétfőn egy Los Angeles-i bíróság ideiglenes felügyeleti jogot adott Jacko anyjának, a 79 éves Katherine Jacksonnak a három gyerekre. Ezután nyilvánosságra került Michael Jackson végrendelete: a 2002-ben készült dokumentum szerint, ha a popsztár halálakor anyja, Katherine Jackson nem élne, akkor Diana Ross-é lenne Jackson három gyerekének a felügyeleti joga. Az ötoldalas végrendelet egyébként azt tartalmazza, hogy Michael Jackson minden vagyonát - több mint 500 millió dollárt - alapítványára hagyta. A végrendelet egyáltalán nem említi Jackson apját és volt felesége, Debbie Rowe sem kap semmit.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

Legnézettebb videók