Műsorújság
RTL Most

Kamu halálhír-dömping sztárokról

A brit pop énekes Rick Astley halálhírét is keltették. A zenész köszöni jól van.
Az iReportban közölt hír szerint a 43 éves Rick Astley-t eszméletlen állapotban találták meg az egyik berlini hotelban a vészhívásra kiérkező mentők, akik már nem tudták újraéleszteni. Az eset leírása kísértetiesen hasonlít ahhoz, ami Michael Jackson halála előtt történt.

Ezért is jelentek meg sorra a világhálón cáfolatok, amelyek szerint egy bizarr iparág indult be, amely arra specializálódik, hogy hírességek hamis halálhírét terjessze, mert az ilyen infók kelendőek Michael Jackson halála után. A www.inquisitr.com például leszedi a keresztvizet a CNN iReport című rovatáról, majd megjegyzi, hogy Rick Astley "nem halt meg és földönkívüliek sem rabolták el."

Az 1966-ban született brit Rick Astley a nyolcvanas évek végén volt sztár. Never Gonna Give You Up című dala a világ számos országában vezette a slágerlistákat. Astley a slágergyáros Stock-Aitken-Waterman trió védenceként robbant be a popszakmába, és első lemezéből hamar elkelt kétmillió példány. Későbbi albumai egyre kevésbé voltak sikeresek, és a kilencvenes évek közepére az énekes teljesen eltűnt. Legutolsó, néhány évvel ezelőtti albuma, a Portrait, amelynek alig volt visszhangja, soul klasszikusokat tartalmaz. Astley egyébként könyvvizsgálóként dolgozik Délkelet-Angliában.

Forrás: Független Hírügynökség

Legnézettebb videók