Műsorújság
RTL Most

Autók a háztetőn és a szökőkútban

Mindegyik baleset inkább komikus volt, mint komoly, miután senkinek sem lett baja.
„Hogy került oda?” - Ezt kérdezték az emberek az egyik bajor városkában, amikor meglátták a kocsit a háztetőn. Azt mindenki tudta, hogy nem volt amerikai típusú tornádó náluk, aminek elég ereje lenne ahhoz, hogy felkapjon egy kocsit. A magyarázatot a 23 éves sofőr adta meg, a kórházban, ahová súlyos sérülésekkel vitték be. Nagy sebességgel próbált kanyarodni a közeli úton, de nem tudta egyenesben tartani a kocsit, ami felhajtott a vasúti töltésre, az pedig mint valami ugrató megdobta. Az autó 30 métert repült, majd landolt a helyi sportegyesült klubházának tetején.

Hasonlóan bizarr kép fogadta a berlinieket is a hétvégén. Egymás után két kocsi kötött ki a főváros egyik kedvelt szökőkútjában. Az elsőnek a sofőrje a heves esőben elvesztette uralmát az autója felett, és kikötött a szökőkút medencéjében. Szerencsére senkinek nem esett baja.

Mialatt a tűzoltók emelték ki az autót, egy újabb kocsi tűnt fel, majd mártózott meg a kútban. A komikus helyzeten aligha nevettek a tűzoltók, akik kezdhették elölről a munkát. Ahogy a második kocsi sofőrje és tulajdonosa sem fog kacagni. Barátja kocsiját fürdette és károsította meg a szerencsétlenkedő vezető, akinek nem csak a cimborája, hanem a rendőrök előtt is magyarázkodnia kell. Jogosítványa ugyanis nem volt.

Legnézettebb videók