Híradó

2016.11.04. 13:46 (péntek)

Jogerős: nem bűnösek a Facebook poszt megosztói

Jogerős: nem bűnösek a Facebook poszt megosztói

A bíróság jogerősen is megszüntette az eljárást azok ellen a Facebook-megosztók ellen, akiket egy cikk miatt vitt bíróság elé a volt siófoki polgármester.

Több százan osztották meg azt a posztot, amiben valaki azt állította, hogy Balázs Árpád polgármestersége alatt - a posztoló szerint - áron alul adtak el egy önkormányzati lakást. A fideszes politikus feljelentése után több embert gyanúsítottként hallgattak ki, 17 embert rabosítottak is. Az eljárás során az ügyészség aztán kiszállt az eljárásból és magánvádas eljárás kezdődött.  Ezt ért véget most jogerősen azzal, hogy a Szekszárdi Törvényszék – helyben hagyva a járásbíróság ítéletét- kimondta, nem történt bűncselekmény.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való