Műsorújság
RTL Most

Így kívántak boldog karácsonyt a politikusok

Egyszerre több helyen is megjelenő miniszter, mosolygó, díszbe öltözött gyerekek, virtuális hópihék és egy magányos szív - politikusaink is megosztották hivatalos közösségi oldalaikon karácsonyi fotóikat, vagy jókívánságaikat. Tavaly a fenyőágak mögül kukucskáló Orbán Viktor fotója volt a legnépszerűbb, abból mémek sora is született.
Önfeledt mosolyok, fiatalos elegancia és szoros kötelék  - Rogán Antal és családja mintha csak szánkózna ezen a képen, miközben áldott ünnepet kívánnak.Szintén ünneplőbe öltöztetett gyermekével szerzett lájkokat Kocsis Máté, a Fidesz......és Dúró Dóra, a Jobbik politikusa.
Mesterházy Attila is családjával kívánt boldog ünnepeket.Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter viszont mindenkinél aktívabb volt. Nemcsak azt vallotta be, hogy karácsonykor hisz a csodában, hanem meg is valósította: képei alapján látszik, ő képes volt mindenhol ott lenni december 24-én: gyertyagyújtáskor, utcán, jászolban és két templomban is.A DK politikusai  pedig karácsonyfadísszel és pártlogóval kívántak boldog ünnepet - igaz, a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc a saját fotójával is.Schmuck Andor viszont nem félt bevallani, hogy akit várt, nem jött el.És akadt, aki a cukiságbombát, vagyis az örök slágertémát is bevetette: Vajna Tímea a sportosan laza öltözetű kormánybiztos mellett a család cicáival közösen pózolt a karácsonyfa alatt.Fotók forrása: Facebook

A teljes riportot, itt nézheti meg:
 
 

Legnézettebb videók