Műsorújság
RTL Most

Így búcsúztak a sztárok Carrie Fishertől

Meghalt Carrie Fisher. A Csillagok háborúja filmekben a Leia hercegnőt alakító színésznő még a múlt héten kapott szívrohamot egy utasszállító repülőn. Sikerült újraéleszteni, és már úgy tűnt, hogy jobban van. Pályatársai és a rajongói megdöbbentek a hír hallatán. Carrie Fisher 60 éves volt.

Rajongói mellett kollégái megdöbbentek a hír hallatán.

Harrison Ford, akinek nemcsak a filmben, hanem az életben is viszonya volt a színésznővel a Csillagok Háborúja első részének forgatása közben, azt írja, megdöbbentette és elszomorította Fisher halála.

 

 

"Nincsenek szavak" - írta a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill.

A Star Wars hivatalos Intagram oldala ezzel a fotóval búcsúzott a színésznőtől. Azt írják: Carrie mindenki a szívében különleges helyet foglalt el, nehéz ezt a világot nélküle elképzelni. Bár a világ számára ő Leia hercegnő volt, nekünk egy különleges barát. Hajhatatlan szelleme, hihetetlen intelligánciája és szerető szíve volt. Leia hercegnő szerepében rengeteg fiatal lány inspirált. Mélységesen hiányzik nekünk.

 

 

És sokan mások is megemlékeznek a színésznőről, aki más produkciókban is részt vett. A Family Guy rajzfilmsorozatban a főhős főnöknőjének, Angelának volt a szikronhangja. A sorozat atyja, okos, vicces és tehetséges nőnek nevezte, akivel nagyon jó móka volt a közös munka.

Legnézettebb videók