Műsorújság
RTL Most

HÍRADÓ – már késő este is az RTL KLUBON!

2019. február 18-tól az eddig az RTLII-n 21:30-tól látható Híradó átköltözik az anyacsatornára és új műsorok indulnak az RTL Klub Hírigazgatóságán is!
 

Február 18-tól Szabados Ágnes és Rábai Balázs a késő esti sávban, hétköznap 23:15-től várja az RTL Klub nézőit.

 


Új műsorok készülnek az RTL Klub Hírigazgatóságán is:

ISTEN VELED, MAGYARORSZÁG

Milyen az utolsó éjszaka Magyarországon? Milyen az első reggel az új hazában? Milyen mindent újrakezdeni egy teljesen idegen társadalomban? Az RTL Klub vadonatúj, február 18-tól minden hétfőn 22:10-től jelentkező dokusorozata a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be – de nemcsak sikersztorikat!

Egy-egy adásban 3-4 család vidám vagy éppen szívszaggató történetét ismerhetjük meg és követhetjük a továbbiakban: kiderül, hogy milyen hétköznapi és banális problémák várnak arra, aki itt született, de el akarja hagyni Magyarországot. Arra is fény derül, hogy hogyan birkóznak meg a magyarok a honvággyal, a hiányos nyelvtudással a bevándorlás bürokratikus nehézségeivel és a mindennapi élet nem várt problémáival Bécsben, Londonban, Németországban vagy éppen Chilében, Ausztráliában.

Az új műsorról Kotroczó Róbert. Az RTL Klub Hírigazgatója árult el titkokat:

 

TOPLISTA

A február 20-tól szerda esténként 21:10-től jelentkező Toplista egy szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show. A top 10-es lista azonban csupán a keret: a Toplista egy mozgalmas és izgalmas riportműsor. Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk vagy éppen botrányos és vicces történetek. Szó lesz mulatságos televíziós pillanatról éppúgy, mint a legismertebb magyar címlaplányról vagy akár a világ legfurább építményeiről.

A riportokban nemcsak a listán szereplők szólalnak meg, hanem az adott téma szakértői is – így például zenei producerek, pszichológusok, reklámszakemberek – valamint közismert véleményformálók is jól megmondják majd a magukét. A műsor házigazdája Szabó Zsófi lesz.

Az RTL Klub Hírigazgatója az RTL Online-nak arról mesélt, miért dolgozik minden kolléga szívesen és nagy lelkesedéssel az új műsoron.

 

Szabó Zsófi így beszélt az új műsorról:

 

Ha kíváncsi, hogy milyen lesz az RTL Magyarország tavasza 2019-ben, és még milyen új műsorok indulnak még, kattintson  IDE!

Legnézettebb videók