Híradó

2016.10.18. 15:44 (kedd)

Hiába a kamera, kifosztják az alvókat

Hiába a kamera, kifosztják az alvókat

Öt perc alatt elfogták a VI. kerületi rendőrök azt a tolvajt, aki kifosztott egy alvó férfit a Nyugati téren. A gyanúsított leült a részeg férfi mellé, majd átkutatta zsebeit, és elvette tőle telefonját. Nem ez volt az első ilyen eset: az RTL Híradó már több alkalommal beszámolt olyan rablókról, akiket nem zavart a kamera miközben alvó ember fosztottak ki.

Rárontottak a rendőrök a tolvajokra és a falhoz nyomták őket. Mindezt térfigyelő kamera rögzítette Budapesten. Azért fogták el őket, mert egyikük kifosztott egy alvó utast a villamoson. A tolvaj egyszerűen odament, elvette tőle a tárcát és a mobiltelefont. A kamera ezt is rögzítette.

Budapesten a 196-os buszon szintén alvó utast raboltak ki. A lopást rögzítette a busz biztonsági kamerája. A tolvajt az sem zavarta, hogy mások is utaztak a járaton.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való