Híradó

2019.03.04. 16:27 (hétfő)

Hamarosan újra ellepnek mindent a poloskák!

Hamarosan újra ellepnek mindent a poloskák!

Csütörtöktől ismét 20 fok felett lehet a maximum. Merkl Ottó biológus szerint nemcsak a földeken, mindenhol több kártevőre lehet számítani a szokatlan meleg miatt. A szakértő szerint idén is lesznek úgynevezett inváziós rovarok, ilyen az ázsiai márványpoloska, a harlekin katica, és egyre több új lepkefaj rághatja le a haszonnövényeket.

A poloska invázió mindenkit érint és nagyjából mindenkit idegesít is. Nem olyan régóta vagyunk kénytelen elviselni a társaságukat, de hozzájuk kell szoknunk. A Házon kívül riportja azt járta körül, hogyan tudunk védekezni a kéretlen rovarok ellen.

 

De a Fókusz is felkutatott már olyan "tuti" tippeket és csodaszereket, amelyek segíthetnek, hogy megszabaduljunk tőlük.

 

Az általunk megkérdezett biológus szerint az invzáiós rovarokkal, így a poloskákkal is az a legfőbb baj, hogy nincsenek természetes ellenségeik, így nagyon védekezni sem tudunk ellenük.

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való