Műsorújság
RTL Most

Habony Árpád ingyen osztja tanácsait

Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád. Rogán Antal szerint csak erről beszélt Orbán Viktor, amikor tegnap azt mondta: Habony neve egyetlen kifizetési listán sem szerepel, és azt is: nem tudja befolyásolni, a sajtó kit tart a tanácsadójának. Orbán Viktor korábban több olyan képet is megosztott közösségi oldalán, amelyen Habony Árpáddal együtt szerepel, és még a Fidesz.hu is miniszterelnöki tanácsadóként írt róla.
Orbán Viktor Habony Árpádról korábban maga is posztolt fényképeket saját facebook oldalán, amelyet egyébként éppen Habony Árpád volt felesége szerkeszt. Egy képen például a miniszterelnök dolgozó szobájában mutat valamit Habony Orbánnak, egy másikon a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság központjában, a hóvihar idején láthatóak együtt.

Megkérdeztük a képekről a miniszterelnök sajtóstábjának vezetőjét: milyen minőségében tűnik fel rendszeresen Orbán Viktor mellett Habony Árpád. Havasi Bertalan válaszában azt írta:

 „ … ezerszámra találhat fényképeket, amelyeken Orbán Viktor emberek tucatjai, százai, ezrei társaságában látható. Jogilag is aggályos lenne, ha azt elemezném, ki, milyen minőségben szerepel egy-egy fényképen Orbán Viktor mellett.”

Rogán Antal szerdán azt mondta: a miniszterelnök Miskolcon csak arról beszélt, hogy Habony ingyen osztja a tanácsait.

Habony Árpád a társadalmi munkában végzett tanácsadás mellett a hónap elején lett felerészben tulajdonosa lett egy médiavállalkozásnak. A cégadatok szerint 3 millió forintot tett a társaságba.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

 

Legnézettebb videók