Műsorújság
RTL Most
Erős Antónia
Erős Antónia
Híradó

1998 óta az RTL Híradó műsorvezetője. Nagy álma, hogy az általa alapított Egy csepp figyelem Alapítvány nemzetközi szervezetté váljon.

1970-ben születtem Szigetváron. Anyukám óvónő, apukám tehergépkocsi-vezető volt. Férjem szakmabeli. Szigetvár egy tizenötezer lakosú kisváros Baranyában, ott jártam általános és középiskolába is. Az érettségi után egy évig napközis nevelőként dolgoztam Almamelléken, majd elvégeztem a Kaposvári Tanítóképző Főiskolát. 


Friss diplomásként egyik tanárom ajánlására bekerültem a Kaposvári Városi Televízióhoz, ahol 3 évig dolgoztam. Riporter voltam, nem kaptam lehetőséget a képernyős szereplésre. 1995-ben kerültem a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójába, ahol elsősorban a Híradó riportere voltam. Néhány alkalommal vezettem a Körzeti Híradót is. 1996-ban elvégeztem az ELTE média szakának újságíró-médiaszakember képzését. 

1998 februárjában keresett meg az RTL Klub Televízió. 1998. április óta a Híradó műsorvezetője vagyok. 2004-ben megszereztem a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Public Relations képesítését. Angolul beszélek.

2005-ben létrehoztam az Egy csepp figyelem Alapítványt azért, hogy az emberek többet tudjanak a cukorbetegségről, annak veszélyeiről, és arról, hogy bármikor bárki érintetté válhat. Azóta több tízezer ember vett részt a szűréseinken, programjainkon, amelyek közül kiemelném a „Belevalók” programot. Azért hoztuk létre, mert Magyarországon gyakori, hogy nem veszik fel a cukorbeteg gyerekeket az óvodába és az iskolákban sem megfelelő az ellátásuk. Ezért indítottunk gyakorló pedagógusoknak ingyenes oktatást, amelynek elvégzésével felkészülnek a cukorbeteg gyerekek körüli teendőkre.

2009 júliusában születtek meg gyermekeim, Szonja Mária és Mátyás Iván.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo