Híradó

2017.05.09. 13:08 (kedd)

Érettségi: ma matek írásbeli!

Érettségi: ma matek írásbeli!

Reggel 8 órától a matematika írásbeli érettségi vizsgák zajlottak.

Matematika vizsgatárgyból középszinten 1.239 helyszínen 70.597 vizsgázó, emelt szinten 88 helyszínen 3.527 vizsgázó tesz érettségi vizsgát. (Matematika vizsgatárgyból középszinten 1.766 vizsgázó angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb és szlovák nyelven, míg emelt szinten 74 vizsgázó angol, francia, német, spanyol és szerb nyelven tesz érettségi vizsgát.)

A matematika vizsgatárgy középszintű írásbeli vizsgája 180 percig, az emelt szintű írásbeli vizsga 240 percig tart.

Vizsgázónként megengedett segédeszközök (közép- és emelt szinten is): függvénytáblázat (egyidejűleg akár többféle is), szöveges adatok tárolására és megjelenítésére nem alkalmas zsebszámológép, körző, vonalzó, szögmérő, melyekről a vizsgázó gondoskodik. Ezeket az eszközöket a vizsgázók a vizsga során egymás között nem cserélhetik.

(Oktatási Hivatal)

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való