Műsorújság
RTL Most

Berágtak Madonna szomszédjai

A popdíva lakásából jövő éktelen bulizás zaja bőszítette fel őket.
Az illetékesek azonnal ki is szálltak a megadott címre, ahol azt tapasztalták, hogy valóban „elviselhetetlenül kellemetlen” a zaj. Az illetékesek első lépésként a levélszekrénybe dobták a zajterhelésről szóló rendeletet - ennek hatására szinte azonnal lehalkították a mulatozók a zenét. Madonna egyébként nem volt ott a bulin. Az 51 éves énekesnő ugyanakkor bajba is kerülhet, ha még egyszer túl zajosak lesznek a munkásai. Ha még egyszer kihívják a hatóságot a szomszédok, akár 5000 fontra (1,6 millió forint) is megbüntethetik a popdívát. Még akkor is, ha nincs is a házában. A szabályok szerint ugyanis az ingatlan tulajdonosa vonható ilyen és ehhez hasonló vétségekért felelősségre.

A westminsteri tanács szerint a júniusi ricsaj miatt valószínűleg nem indul bírósági eljárás Madonna ellen. Ed Argar tanácsos azt mondta: „minden zajjal kapcsolatos bejelentést rendkívül komolyan veszünk. És mindegyiket egyformán kezeljük, attól függetlenül, hogy kié az ingatlan”- mondta a politikus. Hozzátette: „ha valaki bulit akar tartani, függetlenül attól, hogy az este vagy reggel van, figyelemmel kell lennie a szomszédjaira is.”

Madonna jóval kevesebb időt tölt londoni házában, amióta 2008-ban elvált Guy Ritchie-től. A brit filmrendezővel hét évig élt együtt, egy közös gyermekük is született.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

Legnézettebb videók